Képzési felhívás – pszichológus képzés

Képzési felhívás – pszichológus képzés
2018-02-13 Winkler Zsuzsanna

Képzési felhívás – pszichológusképzés

A NANE Egyesület képzést hirdet pszichológusoknak és pszichológia szakos hallgatóknak Segítő munka a párkapcsolati erőszak áldozataival címmel.
Időpont: 2018. március 3–4., 17–18. (szombati és vasárnapi napok) Helyszín: Budapest belváros (egyeztetés alatt, pontos információ hamarosan)
A továbbképzés célja, hogy felkészítse a segítőket a párkapcsolati erőszaknak kitett kliensek támogatására, megerősítésére. A képzés végére a résztvevők:
  • Ismereteket szereznek a párkapcsolati erőszak természetrajzáról és a nők elleni erőszak társadalmi beágyazottságáról.
  • Ismereteket szereznek a párkapcsolati erőszaknak a családban élő gyerekekre gyakorolt hatásáról.
  • Megismerik a párkapcsolati erőszak hosszútávú lelki hatásait (traumatizálódás, PTSD).
  • Megismerik a párkapcsolati erőszak érintettjeinek speciális szükségleteit és a hatékony segítségnyújtás módjait.
  • Megismerik az „Erő a változáshoz” c. kézikönyvben leírt támogató és önsegítő csoport modelleket, és azok alkalmazásának lehetséges módjait.
  • Megismerik a „Szívdobbanás. A fiatalok közti párkapcsolati erőszak megelőzése – kézikönyv iskolai és iskolán kívüli foglalkozásokhoz” c. kézikönyvben leírt prevenciós modellt.
  • Megvizsgálhatják saját szakmai gyakorlatukat a párkapcsolati erőszak érintettjeinek segítésével kapcsolatban.
A képzést Horváth Éva és Szigeti Vera tartják, a NANE Egyesület önkéntesei és munkatársai, pszichológusok.
Amennyiben szeretne részt venni a képzésen, kérjük töltse ki az alábbi jelentkezési lapot 2018. február 26-ig. A képzésen összesen 15 fő részvételére van lehetőség, a létszám betelése után várólistát nyitunk esetleges visszamondások esetére. A jelentkezés elfogadásáról vagy elutasításáról mindenkit írásban értesítünk.
A Holland Emberi Jogi Alap támogatásának köszönhetően a képzés jelentős kedvezménnyel is látogatható. A teljes díj 30000 Ft, a kedvezményes részvételi díj a négy képzési napra fejenként 15000 Ft vagy 7000 Ft az egyéni lehetőségektől függően. A teljes díj kifizetésével Egyesületünk munkáját támogatja.